select
 
HOMELINE actuator systems

HOMELINE SYSTEM

HOMELINE® SYSTEM

Alla sängar kan förbättras. Både en resårsäng och en säng med ribbotten kan ha fördelar av komfortabla elektriska rörelser. LINAK HOMELINE designar och levererar kompletta ställdonssystem i moduler vilka passar i de flesta komfortsängar.

OLIKA SYSTEM FÖR OLIKA BEHOV

HOMELINE erbjuder både kraftfulla singelsystem som intelligenta dubbelmotorsystem för komfortsängar. Båda systemen har hög lyftkapacitet för att garantera maximal flexibilitet beroende på vilken madrass man väljer.

Ett singelmotorsystem har oftast två individuella linjära ställdon som skapar rörelserna i sängen, en styrenhet, en kontroll och flera olika tillbehör finns som tillval. 

Ett dubbelmotorsystem är en enhet med två integrerade motorer för rörelserna och en styrenhetsfunktion. Det är enkelt att ansluta en kontroll eller ett tillbehör (tillval).

Low standby power
Fokus på miljön
Miljön blir allt viktigare för många människor. LINAK använder ZERO™ teknik för att sänka elförbrukningen i standbyläge till bara 0.1W. Vår styrenhet CBH och TWINDRIVE motorer med extern strömkälla har låg strömförbrukning som standard. Titta efter ZERO ikonen för att beteckna produkter som har låg energiförbrukning i standbyläge.


Maintenance-free products
Underhållsfria produkter
När man använder ett känt varumärke, kan du förvänta dig kvalitet in i minsta detalj. Varje HOMELINE ställdonssystem genomgår ett 100% funktionstest. Nya produkter genomgår ett omfattande testprogram. HOMELINE ställdonssystem kräver nästan inget underhåll.


Maximum free space
Maximalt med utrymme
Ett HOMELINE motorsystem är snyggt monterat och syns inte i sängdesignen. Systemen är designade för att ge maximalt med utrymme under sängen för enkel rengöring och med mycket plats till förvaring. 
Vad är ett Linjärt Ställdon
Ett elektriskt linjärt ställdon är en enhet som omvandlar en roterande…
Vad är en Dubbelmotor
En elektrisk dubbelmotor är ett unikt integrerat system…
HOMELINE Applikationer
Se exempel på HOMELINE applikationer.
Du kan vara säker
Kvalitet och pålitlighet är av högsta prioritet på LINAK HOMELINE®. Så du kan vara säker..
Kontakta LINAK
Dialog byggd på kunskap och ett nära samarbete är den kortaste vägen för en perfekt lösning.