select
 
This is HOMELINE 

detta är HOMELINE®


HOMELINE är en strategisk affärsenhet inom LINAK som har fokus på kompletta modulära ställdonssystem designade för att förbättra komfort och ergonomiska egenskaper av komfortsängar.

I mer än 30 år har LINAK varit marknadsledande vad gäller linjära ställdonslösningar. Denna erfarenhet och kunskap används nu för att förbättra komforten av möbler i privata hem - i första hand komfortsängar.

På LINAK arbetar vi i nära samarbete med våra kunder för att förverkliga nya idéer till eleganta lösningar som ger ett mervärde för slutanvändarna. Resultatet är ett starkt, pålitligt och tyst ställdonssystem med en kompakt design som smälter in i den övergripande möbeldesign. Vårt fokus är att förbättra produkter för att ge våra kunder en konkurrensfördel. Till exempel, är kontrollösningen LINAK Bluetooth® inte bara en annan trådlös kontroll. Det innebär också att du kan erbjuda kunderna en mer personlig inställning.

Som inspiration har LINAK tagit fram "Design Meets Movement" där vi presenterar olika designsamarbeten med världens mest kreativa och innovativa designers inom justerbara möbler.

Det är därför LINAK HOMELINE® har ett gott rykte som en seriös rådgivare och kvalitetsleverantör bland sängtillverkare på alla större marknader.

Slutligen, HOMELINE erbjuder hela systemlösningar - ställdon, styrenheter, kontroller och en mängd olika tillval som smartphone control app, belysning under sängen, eller USB uttag. LINAK är bokstavligt talat en one-stop-shop.
 
Följ länken för mer information om HOMELINE applikationer.
 
För mer information om LINAK Group, vänligen gå in på www.linak.com/abou.
Att göra affärer med LINAK
Vi vill inte enbart vara en leverantör i mängden till våra kunder..
HOMELINE Applikationer
Se exempel på HOMELINE applikationer.
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Du kan vara säker
Kvalitet och pålitlighet är av högsta prioritet på LINAK HOMELINE®. Så du kan vara säker..
Öga för Design
Design är det viktigaste när du gör hemsängar. LINAK HOMELINE®..