select
Sit-Stand Desk Benefits

FÖRDELAR

Det är svårt att tillgodose en diversifierad personalstyrka med en bordsstandard som passar alla. Höj- och sänkbara bord ger användarna möjlighet att välja en arbetsposition som är idealisk för varje individ. Detta hjälper till att eliminera obehag som "ett bord som inte passar" med otillräckligt med benutrymme och för hög placering av tangentbord och monitor. 

ÖKA PRODUKTIVITETEN

Människor behöver komma upp från sina stolar och röra på sig minst fem minuter per timme. Mikropauser minskar tröttheten. Många anställda har inte flexibiliteten att komma bort från sina arbetsstationer varje timme. Genom att använda ett sitt/stå bord tillåts arbetstagaren att ta en paus från sin statiska arbetsställning utan att behöva lämna sin arbetsplats. 

FlexibilitET

Elektriskt höj- och sänkbara bord tillåter användarna att snabbt och bekvämt anpassa sig till uppgiften genom en knapptryckning. Till exempel om en kollega eller en kund kommer, inga problem... justera bordet till ett ståmöte på ett bekvämt sätt. Som en extra bonus, när du står upp blir det oftast korta och mycket effektiva möten. 

ANSTÄLLDAS HÄLSA OCH VÄLBEFINNANDE

Studier har visat genom att växla mellan att sitta ned och stå upp och arbeta resulterar i mindre obehag och reducerar även tröttheten som många människor känner i slutet av en arbetsdag. 

Fysiska aktivitetsprogram på arbetsplatsen har också visat sig reducera sjukfrånvaron med upp till 32 procent (källa: James A Levine, MD, PhD, Mayo Clinic and Selene Yeager).

En studier från Mayo Clinic visar att du kan förbränna ytterligare 340 kalorier om dagen om du spenderar två timmar av din arbetsdag med att stå upp och arbeta istället för att sitta ned. 

FÖRHINDRA SKADOR

Genom att anpassa din arbetsplats till dina individuella behov kan man reducera orsakerna till arbetsrelaterad stress. Att växla mellan att sitta och stå reducerar riskerna och förebygger problem som är orsakade av statisk hållning eller arbetsställning.

 

 

Focus on Office Desks

Focus on Office Desks

Electric adjustment of office desks fits dynamic work styles and the new way of working.

Online Magazine | PDF

 

MOVE

MOVE brochure

A small booklet about why and how height adjustable desks should be used.

Online Magazine | PDF

Vad är en Kontroll
En kontroll är den enhet som används för att styra rörelserna av ett LINAK ställdonssystem…
DESKLINE Applikationer
Se exempel på DESKLINE applikationer.
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Made to Move
Rörelser är en del av livet. Och, ska inte upphöra vid entrén till kontoret.
Kontakta LINAK
Dialog byggd på kunskap och ett nära samarbete är den kortaste vägen för en perfekt lösning.