select
 
Systems for Motorised Interactive Displays

displayS & BILDSKÄRMAR

HÖJ- OCH SÄNKBARA BILDSKÄRMAR

Stora bildskärmar, interaktiva smartboards och displays har på kort tid blivit mycket populära i nästan alla delar inom näringslivet såväl som när det gäller utbildning och underhållning.

Interaktiva displays och smartboards är bra verktyg för presentationer, brainstorming och idéutveckling. De finns i konferensrum, showrooms, laboratorier, klassrum och hörsalar, och ofta finns det behov för rörlighet och anpassning av både höjd och vinkel för att tillgodose olika användare och publik.

DESKLINE® motoriserade elektriska ställdonssystem erbjuder den perfekta lösningen för alla typer av rörelser, höj- och sänkfunktioner och tiltning av interaktiva displays och bildskärmar. Lyftpelare från LINAK är tysta, exakta och klarar av tunga bildskärmar och smartboards.

 

Focus on display & monitor stands

Focus on display & monitor stands

Improve communication by adding electric movement to display and monitor stands - bringing your message at eye-level to the end-user.

Online Magazine | PDFVänligen kontakta LINAK DESKLINE för en pålitlig ställdonslösning som elegant passar in i en höj- och sänkbar ram, eller ett stativ för touch screens, interaktiva whiteboards, smartboards och andra interaktiva displays.

Vad mer, det är 5 års garanti mot produktionsfel på DESKLINE produkter.Produkter för Displays och Bildskärmar

Vad är en Lyftpelare
En lyftpelare är ett linjärt ställdon som är integrerat i…
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Designfrihet
Om design är viktigt för dig, är DESKLINE din perfekta partner.
Kontakta LINAK
Vill du diskutera hur du kan ha nytta av en innovativ ställdonslösning?
5 års garanti
Därför att kvalitet är viktigt.