select
 
Solutions for Retail Counters

BUTIKSDISKAR

RÖRLIGHET I BUTIKSDISKAR

Elektriskt höj- och sänkbara butiksdiskar som drivs med linjära ställdonssystem kommer mer och mer inom detaljhandeln - både som ergonomiska arbetsplatser till butikspersonal och som service till kunder. 

I många länder har fackföreningar och myndigheter riktat sin uppmärksamhet mot ergonomiska frågor på arbetsmarknaden. Kassa- och butikspersonal är ett av alla områden som nu är i fokus. Enkla höj- och sänkbara kassadiskar och försäljningsdiskar gör livet lättare och mycket enklare för den anställde, ofta innebär det också en snabbare och smidigare service för kunderna. 
 
"One-size-fits-all" är helt enkelt inte sant när det gäller självbetjäningsdiskar. Du vill inte böja dig ner, eller stå på tå, för att läsa instruktioner på bildskärmen eller för att ange din pinkod på ditt kreditkort. En enkel ställdonslösning kommer att öka både användbarheten och synen på en självbetjäningsdisk. 
 
DESKLINE® levererar flexibla lyftsystem som drivs med LINAK elektriska linjära ställdon med hög kvalitet, för alla typer av kassadiskar inom detaljhandeln och olika självbetjäningsapplikationer.

LINAK ställdon är kända för sin pålitlighet och ljudlösa, snabba och smidiga rörelser. Omfattande tester ger en lång underhållsfri livslängd, även när ställdonssystemet används upprepade gånger varje dag. Vad mer, det är 5 års garanti mot produktionsfel på DESKLINE produkter.

Om du behöver säkra, enkla och pålitliga höj- och sänkbara applikationer inom detaljhandeln, vänligen kontakta DESKLINE för en lösning som kommer att rymma både dina behov och din designstrategi.

Shop Interiors focus folder 

Vad är en Lyftpelare
En lyftpelare är ett linjärt ställdon som är integrerat i…
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Designfrihet
Om design är viktigt för dig, är DESKLINE din perfekta partner.
Kontakta LINAK
Vill du diskutera hur du kan ha nytta av en innovativ ställdonslösning?
5 års garanti
Därför att kvalitet är viktigt.