select
 
Height Adjustable Kitchens

kök

RÖRELSER I KÖK

Fantasin är den enda begränsningen för hur smidigt och tyst ställdonssystem kan förbättra ett kök. Om du vill ha ett kök med bra ergonomi och multifunktioner utan att kompromissa på en clean och minimalistisk design, kan vi på DESKLINE® hjälpa dig att få ditt kök till nästa nivå.
 
Rörlighet av köksmoduler för att passa den enskilde användaren är bara en början. En mångsidig köksbänk som du kan höja till en bekväm arbetshöjd när du förbereder en måltid, och som kan sänkas ned vid servering, är en annan uppenbar tillämpning. Men det slutar inte där.
 
Vad sägs om en höj- och sänkbar köksfläkt som kan försvinna bort utom synhåll när du inte behöver den? Du kan också använda kraftfulla, men ändå ljudlösa, lyftpelare för att på ett elegant sätt lyfta upp en köksö och avslöja nya funktioner.
 
Listan kan göras lång när du börjar planera för nya sätt att förbättra både utseende och funktionalitet, med smidiga och lätt kontrollerbara rörelser.

focus on kitchens

focus on kitchens

Ta ditt kök till nästa nivå.
Endast fantasin sätter gränser för hur elektriska rörelser kan förbättra morgondagens kök.

Online Magazine | PDF

Bring Movement to The Kitchen

Bring Movement to The Kitchen

En ergonomisk arbetsställning är viktigt i alla våra dagliga aktiviteter, oavsett om vi är på jobbet eller hemma. Därför har LINAK tagit fram BASELIFT för höjdjustering av köksmoduler.

Online Magazine | PDFVänligen kontakta LINAK DESKLINE med dina behov och idéer. Vi har redan en rad beprövade ställdonslösningar och Baselift system för köksmiljöer som kan möta alla dina behov och önskemål om perfektion i rörelser.

Vad mer, det är 5 års garanti mot produktionsfel på våra DESKLINE produkter.Vad är en Lyftpelare
En lyftpelare är ett linjärt ställdon som är integrerat i…
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Designfrihet
Om design är viktigt för dig, är DESKLINE din perfekta partner.
Kontakta LINAK
Vill du diskutera hur du kan ha nytta av en innovativ ställdonslösning?
5 års garanti
Därför att kvalitet är viktigt.