select
 
Adjustable Technical Workstations

TeKniska
ARBETSSTATIONER

HÖJ OCH SÄNKBARA TEKNISKA ARBETSSTATIONER

Ergonomi och elektrisk justerbarhet ger maximal flexibilitet när det gäller olika individers behov och önskemål vid specialiserade tekniskt avancerade arbetsstationer som:
Som regel tar det år och stora summor pengar, att utbilda professionell personal på specialiserade tekniska arbetsstationer. Den extra komfort, och ergonomiska fördelar, med en reglerbar teknisk arbetsstation, kommer att löna sig i form av arbetsglädje, högre effektivitet och mindre sjukfrånvaro.

Säkerhet, hög lyftkapacitet, flexibilitet och pålitlighet är nyckelord när vi talar om LINAK DESKLINE® ställdonslösningar för tekniska arbetsstationer. LINAK har 30 års erfarenhet av elektriska linjära ställdon och levererar ställdonssystem med hög kvalitet upp till 16 ben parallellt, med smidiga, snabba och tysta rörelser även vid hög belastning.

Varje DESKLINE ställdonssystem genomgår en 100% funktionstest innan det lämnar produktionen. De är också därför vi erbjuder 5 års garanti för produktionsfel på DESKLINE produkter. Enligt standard på marknaden är det 12 månaders garanti på batterier. 

DESKLINE bygger dessa kraftfulla ställdon till kompletta system med smidiga och tysta rörelser som kan styras med en användarvänlig bordskontroll.

 

Arbetsstationer kontrollrum


Arbetsstationer i kontrollrum är oftast utrustade med dyrbar utrustning, många skärmar och datorer och personerna som arbetar vid dessa arbetsstationer är oftast högavlönade specialister. Arbetsstationerna används 24-7 och haverier innebär stora kostnader. Därför måste arbetsstation fungera 100% för ett optimalt resultat.

ARBETSSTATIONER KONTROLLRUM

LINAK elektriska ställdonssystem för arbetsstationer i kontrollrum innebär snabba och enkla justeringar av rörelser, och garanterar en korrekt arbetsställning för den anställde.

 

TradingBORD


Alla som arbetar med trading eller inom finanssektorn bör allvarligt överväga fördelarna med elektrisk höjdjustering av arbetsplatser. Ergonomiska små rörelser och justering av tradingbord är en garanti för en korrekt arbetshöjd och optimala förhållanden för långa arbetspass, vilket förbättrar produktiviteten och arbetsglädjen.

tradingBORD

LINAK elektriska ställdonssystem för tradingbord innebär snabba och enkla rörelser. Arbetsborden kan anpassas så att de passar varje enskild individ.

 

Det omfattande produktsortimentet DESKLINE innefattar kompletta modulära ställdonsssystem som kan anpassas för att uppfylla dina specifika behov. Features som elektrisk höjdjustering och tiltning och justering av bildskärmar och annan teknisk utrustning är möjliga. Justering av rörelser görs enkelt med hjälp av en användarvänlig och intuitiv DESKLINE kontroll.
 
Vänligen kontakta LINAK DESKLINE om du behöver justering och rörelser till din tekniska arbetsstation och vårt team av ingenjörer hjälper dig med att hitta en kvalitetslösning.
 
Titta på denna video och lär mer om rörliga bord.

Produkter för Tekniska arbetsstationer

Vad är en Lyftpelare
En lyftpelare är ett linjärt ställdon som är integrerat i…
Prenumerera på Nyheter
Håll dig uppdaterad med Nyheter från LINAK.
Designfrihet
Om design är viktigt för dig, är DESKLINE din perfekta partner.
Kontakta LINAK
Vill du diskutera hur du kan ha nytta av en innovativ ställdonslösning?
5 års garanti
Därför att kvalitet är viktigt.