select
 
Height Adjustable Office Desks

KONTORSBORD

Sitta/Stå KONTORSbord

Då våra arbetsrutiner förändras, och allt fler av dagens anställda tillbringar mer och mer tid på kontoret, möter tillverkarna av kontorsbord nya utmaningar och möjligheter. Detta sätter mer fokus på ställdonssystem för kontorsbord. Inte bara som ett tillfälligt alternativ, utan som standard för att skapa den flexibilitet som krävs på moderna och dynamiska arbetsplatser.
 
DESKLINE® levererar lyftsystem för kontorsbord i moduler, vilka drivs med LINAK elektriska linjära ställdon, vilka är kända för sin kvalitet, pålitlighet och snabba, smidiga, samt ljudlösa rörelser. Vad mer, det är 5 års garanti mot produktionsfel på DESKLINE produkter.


Vare sig du letar efter ett ställdon för ett enkelt stå/sitt kontorsbord, eller ett komplett ställdonssystem för avancerade bordssetup för att passa ett team av medarbetare, har DESKLINE en lösning som kommer att tillmötesgå både dina behov och din designstrategi.
 

En bra dag på kontoret

Idag har de flesta arbetsuppgifter som utförs på stationära datorer. Olika funktioner kan arbeta i team, men de är fortfarande bundna till sitt kontorsbord hela dagarna. Kreativa jobbfunktioner förlitar sig mer och mer på mobila och bärbara datorer, men risken är att även chefer, konsulter och personer med liknande arbetsuppgifter, tillbringar större delen av dagen vid ett kontorsbord.

Våra moderna kontorsmiljöer förändras sakta men säkert till dynamiska livsrum där du måste känna dig bekväm för att vara effektiv.
 
Om du flyttar mellan olika kontorsbord, eller delar ett arbetsbord med någon, är det enkelt att anpassa bordet till den höjd som passar dig bäst. Om din rygg värker, eller om du vill stå upp och arbeta, är det enkelt att köra upp bordet till ståhöjd. Om det känns mer bekvämt att stå upp under en konferens eller en presentation, varför inte trycka på en knapp för att lyfta konferensbordet. Med detta sätt kommer du att njuta både av ergonomiska fördelar, som ett dynamiskt och effektivt möte.
 
En bekväm och ergonomisk utformning av arbetsplatsen är själva grunden för det moderna produktiva arbetet. En bra dag på kontoret är värt mycket både för arbetsgivaren och arbetstagaren. Det är därför LINAK DESKLINE strävar efter att tillhandahålla produkter som förbättrar människors arbetsmiljö. Vänligen kontakta LINAK DESKLINE.

Läs mer om alla fördelar med att använda sitta/stå bord, om ergonomi och bli introducerad till LINAK motivationsverktyg som hjälper till att ändra på ett invant beteende.

 

MOVE

MOVE brochure

En liten folder om varför det är så viktigt att använda höj- och sänkbara kontorsbord.

Online Magazine | PDF


System baserade på inbyggda ställdon
Med ett inbyggt ställdonssystem för kontorsbord har du den ultimata friheten när det gäller design av bordsstativ. Läs mer om system baserade på inbyggda ställdon »

System baserade på inline lyftpelare
Med ett inline system för kontorsbord är fokus på design utan att behöva kompromissa på ultratysta rörelser. Läs mer om system baserade på inline lyftpelare »

System baserade på lyftpelare
Det är lätt att konstruera ett bordsstativ till ett system baserat på lyftpelare med motorhus. Läs mer om system baserade på lyftpelare »

Vad är en Lyftpelare
En lyftpelare är ett linjärt ställdon som är integrerat i…
Vad är PIEZO™
PIEZO är ett unikt hårdvarabaserat system som känner av…
Designfrihet
Om design är viktigt för dig, är DESKLINE din perfekta partner.
Kontakta LINAK
Vill du diskutera hur du kan ha nytta av en innovativ ställdonslösning?
5 års garanti
Därför att kvalitet är viktigt.
Stabilitet bord
Stabilitet är en viktig faktor vid design av höj- och sänkbara bord.