select
 
Desk Frame 1

LINAK Desk Frame 1 – allt du behöver för att bygga ett sitta-stå stativ

Desk Frame 1 är ett LINAK koncept som gör det enklare att "go electric" och designa moderna sitta-stå bord med den välkända LINAK kvaliteten. Tre setpackade förpackningar ger dig en mängd olika kombinationsmöjligheter med full designfrihet.

Desk Frame 1 (DF1) har alla fördelar med one-stop-shopping och är utvecklat för att underlätta ditt arbete. Kombinera en LINAK Kick & Click™ toppram, ett DESKLIFT™ SetPack (som innehåller två lyftpelare, en styrenhet, en bordskontroll och kablar) och ett set med DESKLIFT™ Feet. Detta är Desk Frame 1– och ett allt-i-ett LINAK koncept. DF1 är ett komplett paket med allt du behöver för att designa ditt elektriskt justerbara sitta-stå bord. Faktum är att du bara behöver komplettera med en bordsskiva.

  FRAME. Kick & Click™
Kick & Click™ toppram är förmodligen marknadens mest intuitiva, och det snabbaste sättet att montera kontorsbord med lyftpelare. Inga verktygslådor, skruvar eller muttrar behövs - det är bara att "kicka och clicka" samman toppramen. Finns i tre olika versioner.

  LEGS. DL SetPack
DESKLIFT ™ SetPack (DL SetPack) är ett setpack med elektriska produkter. Ett setpack innehåller två lyftpelare, en bordskontroll, en styrenhet och kablar. Detta betyder att du får allt du behöver för ditt elektriska system plus kompromisslös designfrihet då varje del finns i olika versioner. Välj bland runda, kvadratiska eller rektangulära pelarprofiler, i tre standardfärger och matcha med din favorit av bordspanel - det finns en mängd olika alternativ.

  Feet. DL Feet
DESKLIFT™ Feet (DL Feet) är den övergripande benämningen för olika fötter till justerbara bord. De finns i två olika längder och bredder, och passar till LINAK lyftpelare med olika profildesign. Dessutom kan du välja mellan två olika monteringssätt (toppmonterat eller nedsänkt).

LINAK är en one-stop-shop
Ur många aspekter, fulländar LINAK Desk Frame 1 konceptet ett av marknadens bredaste produktutbud inom elektriska system för justerbara kontorsmöbler.  LINAK produktsortiment omfattar redan de mest avancerade bordsdesign med hårdvaran PIEZO™ Anti-Collision™, såväl som energibesparande och miljövänliga kontorsbord som använder ZERO™ technology och  LINAK PVC-Free™ kablar.
 
DF1 innebär en extra dimension till sortimentet av LINAK lyftpelare, bordspaneler, teknologi, mobilappar och andra software, vilket gör det möjligt för producenter att skräddarsy lösningar för att möta sina egna marknadskrav.

Introducing Desk Frame 1


Läs denna case story: “Customers save assembly time with the new Kick & Click system”