select
 
Kick & Click

Kick & Click

HalveRA TIDEN FÖR BORDSMONTERINGEN

Traditionellt använder man 12 skruvar för att montera två pelare på ett bordsstativ till ett vanligt höj- och sänkbart kontorsbord.

Men med LINAK Kick & Click™ monteringslösning, är det bara några skruvar för att montera bordsskivan som behövs. Resten är bara att  "kicka" produktdelarna samman och det hörs "click" - ditt bord är klart att användas!
  Kick & Click

Att använda Kick & Click™ är enkelt och mycket intuitivt. Det finns piktogram med visuell monteringsanvisning på de olika produktdelarna, och det är tydligt markerat där man behöver "kicka" (eller bara trycka) samman produktdelarna. "Click" ljudet indikerar att monteringen har gjorts korrekt.
Bli mer effektiv och spara tid
En sak är att göra det mycket enklare att montera ditt nya höj- och sänkbara bord. En annan är tidsbesparingen vid montering av många kontorsbord.

En LINAK kund beräknade monteringstiden för ett jobb, och tiden nästan halverades: "Jag beräknar att vi sparar mellan 10-12 minuter per bord som monteras,” säger V. Brokop från Franz Giesselmann GmbH i Tyskland.

“10-12 minuter kanske inte verkar så mycket, men när vi till exempel har en order på montering av 150 bord är tidsbesparingen cirka 25 timmar. Och det är mycket!”

Läs hela case storyn: “Spara monteringstid med nytt innovativt Kick & Click system".
Tre versioner, flera pelare,  en mängd olika möjligheter
Oavsett om du vill designa ett C- eller ett T-bord finns det bokstavligen talat en mängd olika alternativ. LINAK Kick & Click finns i tre versioner – alla med egna fördelar.

Kick & Click Versions

Kick & Click Base – för bordsdesign med anpassat stativ och med oberoende och flexibel bredd på bordet. För bord där själva bordsskivan står för bordets stabilitet.

Kick & Click Fixed – kompakt lösning för små bord med en bredd på 1.20 m. Idealisk lösning för t ex touchdown bord och för bord som har flera användare.

Kick & Click Adjustable – teleskopdesign för bord med en bredd på 1.40 m - 2.00 m. Perfekt lösning för bord med olika design.

LINAK fokuserar på att göra riktiga Plug & Play™ lösningar. Detta inkluderar ett Kick & Click 3rd leg kit för stora kontorsbord.

Med ett ökat produktutbud av pelare i DESKLIFT (DL) portfolio, har möjligheterna mångdubblats, och vi lämnar över själva designen av kontorsborden till designers och producenter.


Kick & Click - Lifting Columns

Smart design är också grön design
Hela lösningen är lätt och enkel att packa, vilket gör transporter mer kostnadseffektiva, och allt material är återvinningsbart.

Lägg dessutom till LINAK PVC-fria pelare plus en styrenhet med inbyggd ZERO™ teknik (zero standby energiförbrukning) och du har en riktigt grön justerbar bordslösning.

Vi har sett till att inga synliga kablar stör din design.

När bordet är färdigmonterat kan alla kablar enkelt stoppas in i ett spår i stativet - utan att man behöver använda verktyg eller klämmor.

Smart, snabbt, enkelt, grönt och helt enkelt kostnadseffektivt.
  Kick & Click - Cable Management

För mer information, vänligen kontakta ditt lokala LINAK dotterbolag eller distributör.

DESKLINE Applikationer
Se exempel på DESKLINE applikationer.
Made to Move
Rörelser är en del av livet. Och, ska inte upphöra vid entrén till kontoret.
Designfrihet
Om design är viktigt för dig, är DESKLINE din perfekta partner.
Kontakta LINAK
Behöver du hjälp att hitta den produkt som passar dina specifika krav?
Stabilitet bord
Stabilitet är en viktig faktor vid design av höj- och sänkbara bord.