select
 
DESKLINE Lifting Column Systems for Desks

DESKLINE SYSTEM

DESKLINE® SYSTEM

DESKLINE systemen är optimala och flexibla system där allting passar – det är bara att Plug & Play. Systemen är lätta att integrera i bord, butiksdiskar, kök och arbetsstationer för att skapa justerbara och ergonomiska arbetsplatser som förbättrar människors hälsa och produktivitet.

OLIKA SYSTEM FÖR OLIKA BEHOV

DESKLINE erbjuder det bredaste produktprogrammet på marknaden med inline lyftpelarsystem, motorhussystem, system med inbyggnadsställdon och Baselift system.
  • Inline lyftpelarsystem: är system där motorenheten är monterad på insidan av lyftpelaren vilket ger en slimmad design

  • System med motorhus pelare: är ett system där motorn är en vinklad enhet på toppen av lyftpelaren, vilket innebär enkel anpassning till bordsstativet

  • System med inbyggnadsställdon: är system som är specialdesignade för enkel integrering om du vill designa och utveckla egna bordsstativ.

  • Baselift system: är kompakta lyftenheter som installeras i sockeln/basen i en applikation, och kan justera applikationen med 100 mm, vilket är tillräckligt för att passa många användare i stå-stå eller sitt-sitt positioner.
ZERO TEKNIK
Alla DESKLINE styrenheter är designade för att ha en så extremt låg energiförbrukning i standbyläge som 0.1W. Detta innebär att det spelar ingen roll vilket DESKLINE system du väljer, du kommer att ha en låg energiförbrukning i standbyläge som standard.
PVC-FRIA SYSTEM
Av hälsoskäl och med hänsyn till miljön är majoriteten av alla DESKLINE produkter PVC-fria som standard. 
5 ÅRS GARANTI
Kvalitet är viktigt, LINAK erbjuder 5 års garanti för produktionsfel på alla DESKLINE produkter. Som standard på marknaden har batterier 12 månaders garanti. 
Vad är en Lyftpelare
En lyftpelare är ett linjärt ställdon som är integrerat i…
Vad är en Styrenhet
En styrenhet är hjärtat och hjärnan i en ställdonslösning…
Vad är ZERO™
För att kunna utföra en rörelse direkt vid en knapptryckning…
Vad är en Kontroll
En kontroll är den enhet som används för att styra rörelserna av ett LINAK ställdonssystem…
5 års garanti
Därför att kvalitet är viktigt.
Stabilitet bord
Stabilitet är en viktig faktor vid design av höj- och sänkbara bord.